Biletler satışa çıktı

Biletler satışa çıktı Biletler satışa çıktı
A- A+
Reklam

Boluspor-Kocaelispor maçında özellikle siyasi ve sosyal kimliklerini kullanarak VIP Tribününe akın eden “Beleşçiler”in yüzünden PFDK tarafından Boluspor Kulübüne kesilen 166 bin liralık ceza, Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak tarafından ödendi.

Özellikle seçimden seçime Boluspor’a olan sevdaları kabararak oy avcılığı için Boluspor maçlarına gelen, daha önceden maçlara gelmediklerinden dolayı ceplerinde ne kombineleri ne de pasolig kartları bulunan “siyasilerin” ve beraberinde getirdikleri partililerin oy avcılığı için geldikleri Boluspor-Kocaelispor maçının faturasını yine Başkan Abak’a ödettirdiler.

Boluspor’a bir kuruşluk faydası olmayan siyasilerin iki yıldır Kulübü yaşatmak için mücadele eden Başkan Savaş Abak’a faydaları olmadığı gibi, siyasi PR’ları için geldikleri maçlarda protokol tribünlerinde yerleri olmamasına karşılık ısrarla buradan resim verme sevdasının yol açtıkları faturayı da Başkana ödettirdiler.

Başkan Savaş Abak ve Yönetim Kurulu Üyelerinin nezaketini kullanan siyasilerin seçim öncesi olduğu için bu hafta sahamızda oynayacağımız Erzurumspor maçına da yoğun ilgi göstermeleri bekleniyor.

Başkan Abak’a çağrımızdır..!

Ne siyasilerden ne de şehrin önemli iş adamlarından destek görmediği için iki sezondur; Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarının ceplerinden nakit 25 milyon lira, kendi cebinden de nakit 135 milyon lira para vererek Boluspor ayakta tutmaya çalışan Boluspor Başkanı Savaş Abak’a çağrıda bulunuyoruz.

İyi ve kötü gününde bu Kulübü taraftarla birlikte yalnız bırakmayan Bolu Basını olarak bu hafta oynanacak Boluspor-Erzurumspor maçında VIP girişi ve kapalı tribün girişlerinde gazeteci arkadaşlarımız görevli olsun. www.bolupostası.com Gazetesi olarak yaptığımız bu öneriye inanıyoruz ki diğer gazeteci arkadaşlarımızda destek vereceklerdir. Bizler Boluspor için bu fedakarlığı yapmaya hazırız. Bakalım kimler kombineyle kimler biletle kimler de beleş maça girmeye çalışıyor!

Biletler satışa çıktı

Öte yandan Trendyol 1. Lig 24. sahamızda oynayacağımız Erzurumspor FK maçı biletleri satışa çıktı.

Kulüpten yapılan açıklamada Trendyol 1. Lig 24. Haftasında oynayacağımız Erzurumspor FK maçı biletleri satışa çıktı. passo.com.tr'den veya Atatürk Stadyumu Passolig gişesinden satın alabilirsiniz" denildi. 

Bilet fiyatları ise şu şekilde; 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler